Na Domaši sa začal hudobný festival Orange Summer Domaša 2005

08.07.2005 Celý región

Bratislava 8. júla (TASR) - V rekreačnom stredisku Domaša sa dnes začal dvojdňový hudobný festival Orange Summer Domaša 2005, ktorý bude plný slovenských hit...
Bratislava 8. júla (TASR) - V rekreačnom stredisku Domaša sa dnes začal dvojdňový hudobný festival Orange Summer Domaša 2005, ktorý bude plný slovenských hitov, spevákov a kapiel.

Tento rok na ňom vystúpi viacero známych interpretov, medzi nimi skupiny Desmod, IMT Smile, Peha, Hex, Gladiator, P. S. , Horkýže Slíže, Babylon, Ine Kafe, Forma, UKND, Stereo či Bridge. Chýbať nebudú ani Jana Kirschner a Zuzana Smatanová, dvaja finalisti SuperStar a susednú republiku budú zastupovať českí Chinaski. Hudobné produkcie potrvajú obidva dni od 15. hodiny do tretej hodiny rannej. Úvod každého festivalového dňa pritom bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom.
Medzi sprievodnými podujatiami budú aj autogramiády, ktoré sa tentoraz budú konať v tzv. Orange Oáze. Veľkoleposť festivalu umocní aj gigantické pódium, ktoré vyrastie len pár metrov od vody a celkový dojem bude v tomto roku umocňovať i veľkoplošná projekcia po oboch stranách pódia.
Deti s výškou do 130 centimetrov majú na festival vstup zdarma. Ďalšou tohtoročnou novinkou je kyvadlová doprava, autobusy SAD Vranov nad Topľou budú premávať v čase od 12,00 do 15,00 h a od 01,00 do 04,00 h každú hodinu v smeroch Stropkov, Vranov nad Topľou a Humenné.
 

Vyberte región

mark